dem 31 mars

häääjjjpps:D
Har wngelska nu,, haha idag så fick vi ba välja nå engelsk låt och översätta det till sveska. haha det gick fort för mej. kopiera, klistra in. google översätt(A) hahha cepee, men jag orkar inte använda massssa böcker och allt!:S meen jöööpp, har ass ont i huve och allt, ska äta pizzaa snart, sen kanskse fara hem. orkar inte mer, kommer döö. mår så jävla dåligt! haha sen så har jag inte ens börjat packa! haha ska göra det när jag kommer hem. men måste dra nu, tror inte det blir nå mer uppdatering idag, har så mycket attt göra. hare bra, puss:
*

jaa... och här är min älskling, tänkte ba påminna er.att vi hare bäst tsm<3333
thihihihihihehehehehehmongo


Cris Brown - so cold

alex simone - collision

nå låt:)

jäää, nu slutar typ våran lektion, det blir PIZZZAAAh till lunchen:Sd<333

F.U.C.K.

PINK! hhaha men va*fan, det finns ju inget å välja på:SS: Allvarligt! sluta blogga?eller vad tycker ni? haha fast jag bryr mej inte så mycket om bloggens utseendet just nu(A) för att JAG SAKNAR MOA LINGVALL MEST I HELA VÄRLDEN! ni andra suger så hääääääääääääääääääär mycket, ska ni veta! hur länge till ska jag få va utan dej??? jag klarar inte av längre. ska göra allt jag skulle nu, fast neee CUT CUT CUT, moa.,,miss u:(:((L)

den 30 mars

Alltså fattar inte vad jag håller på med just nu, som ska packa till stocholm!!! vi far ju övermorgon, och jag har inte ens börjat med packning!!! ajaja! alltså fuck!! haha designen.. haha råka typ trycka bort det ellr??? fattar ingenting, ska seriöst sluta blogga! haha fyfan. alltså!

*äta
*skriva packnings lista!
*städa rummet!
*packa grejer till Sthlm!
*haha, ducha!
*äta igen:S:S
*göra klart SOn!
*träna på piano låten.

ska hinna med allt det där nnu!!!
fyfan va drygt allt kändes just nu.  och att vi ska åka buss i 10 TIMMAR seriöst... kommer dö i bussen, men aja:)
är helt slut, just nu! har nyss kommit hem efter träning, sitter och bloggar JÄÄÄÄemma JÄÄä!  laddar uppp bilderna nu! pusshej;*


skola, fyfan.

haha sötkille(L)

söttjej:S::S:Sor not!haha men alla fall, innan idrotten. vi hade SNÖFOTBOLL! :D FETT kul, kjl,




haha söt rickey

hahhahahah alltsåå, jjäää
fina face på alla:S

helt fuckud design blir det, eller det är jag som fuckar upp allt:S:S men orkar inte mer. ++ det blir typ sååååååååhär stora bilder också. ska dö nu:*



den 29 mars

Tjatjah!:D igår kväll tänkte jag ladda upp bilder från dagen och jaa… bara skriva lite, men tyvärr så funkade inte internet! det enda som funkade var apberget! L inte ok. Men såäre ju. Idag funkar det igen! Haha som bäst. Fast jag lägger nog ut först bilderna från igår. Alla fall, igår. skola, sen vaara med malin efter det, och senare så var jag på en ”cirkelledarkurs i studiefrämjandet” haha det låter ju tråkigt, och jag kan lova att det var ganska tråkigt på mötet. Kl 5, det startade med att vi träffades i folkethus, bjurholm. Vi  representerade varandra, och pratade lite. Senare så gick vi till lillasskafferiet och åt rätt god middag där! Sen så gick vi tillbaka till mötet. Vi fick veta mycket information om hur man ska va en ledare och blablabla, haha ganska tråkigt var det ju, men nu vet jag alla fall hur jag ska göra för att leda en kurs. Som till ex. piano lärare(A) jao, mötet slutade runt  tio på kvällen:S hhaa länge... så jag gick och la mej dirr när jag kom hem.  Jag bju på lite söta bilder:]

 

haha yeee malin

typ överglad tjej:S

flickan som lekte med elden:PPPhaha cp


såhär såg det ut på mötet...

pussshej;*


mariaa slår till igen

emma det komemr upp fler designer sen orkar inte göra om allt nu :) //
MARIJAA.BLOGG.SE <3 read&comment<3
EIMMA DU SUGER PÅ ATT UPPDATERA DET SÄGER JAG BARA U SUCK BABE,<3





Cause I don't wanna let you go
and we're caught in the undertow
Cause I ain't losing my control
And we're caught in the undertow
I hold the prayer is all our own
but we need air we go alone
cause I don't wanna let you go
til we're caught in the undertow


BTW DET ÄR MARIA SOM SKRIVER :]




Gäst blogg

hej alla,
jag är inne på emmas blogg och fixar hennes design!
är jätte trött så vet inte hur det ser ut , men få som slipa på det imorrn
men jag tykk det vart fint fast endå lite tomt, :]
orka inte kolla om mer som ska fixas det får jag göra imorrn :)

+ Emma du äe en lat liten fis :]
jag kommer lära dej att deigna din egen blogg, :)
ajaj ska typ sova nu,,
LÅT JAG REKOMENDERA



+ SVERIGES BÄSTA BLOGG ÄR DEN HÄR länk

puss puss / Marijaa<3

WIHOOOO GRATIS REKLAM ELR INTE :]

EMMA FIXAR LITE MER PÅ HEADERN IMORRN + LITE MER KUL PÅ DESIGNEN!<3



I OWN U NOW :]

ny design


yeeeeeaa! Maria ska fixa ny design åt mej. stor tack!
Haha jag skulle aldrig orka göra det själv(A)
fett drygt, och tar mkt tid. men jaao:) vi ser ju resultatet snart, ;)
ja men vaf**n ska DÖ nu, sen när jag vaknar...skola! fett äckligt!!!
ahahha tyska prov GAY tagggar inte!!!!
NE ! jag måste sluta tänka så negativt.
Det är ju bara 4 dagar  kvar, sen äär det LOV!!!
TÄnk positivt;)
haha aaa pusshej
:*

den 28 mars

har nyss duchat. fett skönt:D aa)
men sååäreju. första bästa söndagen på länge=) hhaa det har inte hänt så mkt, men ändÅ(A)
vakna typ halv 11, städade rummet + garderoben:) sen så baka jag å mamma nå cheescake, vilket alla älskade! haha. senare av dagen, vi var inbjudna på middag hos min moster och hennes man som har flyttat hit för ungefär 2 månader sen. så vi åt middag där. sen for jag till forbollstärning. hade missat p-95 träning, så jag tränade bara med herrarna och det gick bäst! sen hem å ducha, och jaao, där var söndagen slut! fast... har inte hunnit plugga på tyskan än, måste göra det snart! har prov imorn, haha kan inget! super! men fuck, ska göra det nu. fast innan ska jag lägga ut lite bilder från idag. hahha vi kör på "matbloggen" !


typ MATBLOGG ??

cheescake_D
haha typ alla posar. men aaa

gile å stig:):)):):)

faan såååå..... världens sämsta kvalla på alla bilder  blireju.... .)(:(:(::( bbara mobilcamera.... får damp! ge mej en stor camera tack.!



stan



hejsan:)
just nu så är man ensam hemma(A) fett äckligt:S malin for hem för ett tag seN:/ vi hade tänkt se film med sebbe jonte å rickey men det blev typ inget, ug istället fast det sög där också så vi gick hem till mej och grilla korv med stearin ljus. malins ideee! stan hela dagen. for dit med malin å maria men sen så gick jag bara med Linn typ shoppa kläder och lite smink. vi träffa massa andra folk där också. arnold rasmus å sebbe. ajaa haha maria tog percing mitt på stan:D HAHA aa zzz vill bara sova sova å sova nu! skönt, ja! kyrka imorn:( fett frygt men vi måste. har bara typ 2 gånger kvar :D JÄÄÄÄhhh. fan va drygt..... taggar inte tills STHLM... TAggar inte till morndagen....taggar inte tills påsklovet,,,, taggar inte tills nåt. hatar det här. men a fett drygt allt är just nu. alla är dryga. hatethislife:):)
men ska lägga ut några bilder från idag, och jaa sen blire ba å SOVA!<3333333333

KÖPT IDAG:

*vit linne
*svart linne
*svarta tyg skor
*foundation
*en skit skön mjuk tröja/kofta

hade bara 500 kr, men jag ska ju till sthlm på torsdag, så det blir nog ba å SHOPPA där

I natt, natten till 28 mars 2010 är det dags igen. Då ställer vi fram klockan en timme. Rent formellt är det klockan 02.00 som det är dags att ställa fram klockorna. SOMMARTIDEN!
hehe ville ba påminna er! :]







malin grillar korv med stearin ljus:S störd tjej:]

vi hade sämst kvalla på bilder... menmen....

linn pettersson(L)



pusshej:*

malin bajsar:)

Eimma å malin är heerree jaO :D
nyss kommit hem från ug, har köpt lite mmm gååått :]]] pringles<333  aa dagen var ändå nice., eller sådär:(:) först så fick vi baka nå rulltårta, sen spela massa matematik spel på datorer. sen sen fick vi mäta typ skolan eller nåt aa. sen matematik spel bajs, sen åt vi lunch:S:S:S bajs blåbärpannkaka fick vi... sen spela vi spel igen och igen, sen BINGo. jag var sämst typ aaa.) sen fick vi äta det vi hade bakat. aa till slut fick vi se een film om ETT. åt PIZZA till middag<333 gååttt som fan. duchaa sen, fixa sen, och aa stan med konfan på vasa kyrka. ändå kul och ändå inte aa vet inte:) palla skriva, nää fast kul att åka buss hem haha alla var typ "hyper", och bajs:D Fett nice, eeh . allafall, just nu så ligger jag och malin här i min säng och TJOCKAR oss (L)(L)(L)(ENSAMMA HEMMA) nej men jag är bajs pigg:D malin me, Så vi ska ut nu och klistra fast silver tejp på afrikanernas plingeling grejs måjs:Scepe nu,, igen. aa tjockisar ska dra nu,,, ring om det är nååt.eller sms:)9768157324 btw STAN imorn(L)shoppa!!!!taggga somfan:)







AGNÄS BACKE

har nyss sett på topp modell 10:)
kom hem runt tre. har varit i Agnäsbacke med skolan idag. fett nice, åkte snowboard :) haha hatar hjälmar! var tvungen och ha det, alla lärare tvinga mej. man VAR tungen! haha jaa, ibland tog jag av mej den och ibland hade jag på mej den(A) fett drygt kunde inte ens knäppa åt den helt eftersom den var så lite:LS aja.
Har ute fotbolls träning ikväll... kändes fett drygt efter backen. ++ att det är typ snöstorm!!! hellre är jag hemma och sover. nämen få se hur det blir. måste plugga på tyskan också, ajaj kan ingenting än men vi har ju prov på måndag!
Imorn är det en till dag i skolan. fast inte en vanlig skoldag istället ska vi ha "matte tema dag". Fast vi skulle baka kakor, och leka massa lekar. haha ändå kul, man slipper tyska, matte, so, svenskan och massa tråkiga fredags lektioner. Sen på kvällen fick jag nyss höra att alla vi som går på konfan ska på L.U.F.F i nå kyrka i Umeå. vi kommer va hemma runt 10 på kvällen, så vi får se vad som händer sen:) och så stan på lördag, tror jag skulle fara med Jonte å Rickey eftersom Malin, inte kunde!:/  men här var det då mina planer över helgen. ska lägga ut några bilder från idag och lite från igår.


haha jag bju!

hhaha den me:S

haha jag å matte=)

jonte låg på mej:S / tisdag, engelskan

läraren var borta så man har inte så mycket å göra än att ligga på bordet?:S

igår. på musiken=)

ajaao:) såäre. är fett trött just nu, ska äta först och sen sova, pusshej harebra:*



den 23 mars

En gammal fin låt.


har nyss ätit:D gör inte så mycket, redigerar lite bilder från idag, sen så ska jag nog sätta igång och plugga lite på tyskan! ajaj. a just det!!! fick VG i engelska idag!:D vart typ överglad, HAHA typ skrek och allt,  så att  läraren börja dampa:S  som vanligt men jaazz. ska till träning ikväll, den börjar kvart i sju. måste hinna träna lite på piano också, eftersom jag har en extra piano-träning imorn. det blir nog tre gånger i veckan för mej! kan inte låten utan till än, men ska försöka göra mitt bästa och lära mej den. fyra sider, inte så mycket men jag har inte så mycket tid över just nu när jag måste träna på tyskan:S så blire, efter träning blir det ba ducha och sen sova:D Skönt, JA. Men pallar inte skriva nå mer, men sååoohh:) här kommer det lite bilder från idag!

hade inga kläder på idrotten idag, så jag fick gå promenad istället:)
<3

haha mat. idag fick man kladdkaka som efterrätt i skolan idag:] ganska nice(A)gött

castor. börjar bli less på den här gay skola, seröst....fyfan

puss

ajjda:Smin sexiiröv jaoo:



den 23 mars

hello:D
just nu så sitter jag här själv i ett klassrumm vid HK. min Svenska 2 läraren var borta så jag fick vara här själv och fortsätta med min berättelse. kommer inte på nåt bra, så ska blogga lite(A) aajaao, men palla.... vi slutar ba kvar över så:)
jaa och som vanligt(A) Justin bieber<3333333333

sthlm om 10 dagar!!!

min älskling Justin sjunger för mej<333333333333333333333333333


SThlM OM 10 DAGAR!!! TAGGA TAGGA TAGGA!  :D fett skönt, slippa bjurHOLM!! :s :s
LITAUEN OM ca 59 DAGAR:s:s HAHA men aja TAGGA TAGGA TAGGA :] pratar nu med moa i telefon. hihi tänk om hon få följa med:S::S:S:S: skulle typ dött av glädje:]nämen aa vi får väll hoppas på det!!!
SOMMAR LOV om 79 DAGAR?!!?!??!?!?!!!!!! taggA!! :D
eh men jaa:D
just nu så pluggar jag lite på SO, och tyskan. :S:S inte kul. har tyska prov nästa måndag, haha inte än (A) men ändåå, man fattar ingenting. läraren säger inte ens vad man ska plugga på souh??? ska prata med han imorn:PP
Agnäsbacke på torsdag, med skolan. tagga:) det blir nog snowboard för mej:D fett kul:)
aajaa, ska nog forsätta å plugga nu.här kommer det några bilder från idag:)
textil..länga kvar tills den är klar, men iaf så får ni se hur den kommer se ut sen:]



pluggga:Dfyfan



vacker låt från ghost whisperer<3

-

So long, since youve been, missin its good to see you again,
how you, how you doing and how about me dont let this happen again
theres nothing left to say dont waist another day just you and me tonight everything 
be ok, if its all right with you then its all right with me, baby just take this time, lets 
your memories
-
Do you remember
All of the times we had
Do you remember
All of the times we had
Lets bring it back!









vaken i 40 timmar:o

haaj sweeettieeess:D
Jaa, nu sitter man och redigerar några bilder från helgen typ aa:) har ny duchat. skönt. tränat fotboll nästan hela dagen. varit med malin från 11.00 till typ 15.00 :] sen skulle hon typ pluggaa jaaow.gjort ass god milkshaik med hon, nomnomnom:] jaaop, men seen så har jag variii vaken i EXAKT 40 TIMMAR!!!:SSS HAHAH vem fan skulle orka deet, JAHhh,men typ:) fredag vakna 07.00 sen skola, sen ug med massa folk tills 08.00. sen så drog jag å jonte till agnäsbacke:) seen hem och ducha och SEN ug med Sandra(L) chill kväll jao, fast jag höll typ på att somna där men aa(A) for hem typ elva på kvl., aa sen somna typ tolv:S::SS aaaa :D men sååå vare, nu ska jag lägga ut nå bilder :)):

gröt,  gott??:näää:]]] ++sötmalin:*

sen HK, gjorde varmchokolad å mackor.) typ goott:)



hahha jaaoah, här ser man juu... ett rum där alla sover :] ahhahahah en dampa typ ba för att jag tände lampan,,, alla sover jaowhjaowh:]

haha och så sen hela lan rummet , fast man ser typ ba hälften? aajaa fett nice  det var. föörutom!!! då,,, maria hädde ass mkt grädde i mitt hår ++ kläder.:S::S:S:Sahaha typ damp

Haha jag åkte mest på långa läkten eller hur man än kallar det::s:s AA Men fett kul, har lärt mej åka i stora lyften nu, med snowboard:D stor grattis till mej, hehe


today. haha påvääg till träning. ba HEJ jag hade tänkt ta lite egopicks;] mongo
finjagva:)

hhaha LITE bilder? bara på mej typ:S:S: neej, men nästan:) hehee, SAKNAR MOA.(L) men sååäre, livet suger:) ska gåå å deppa nu, :) nejmen:) aaa vill ha gratis sms, NU!!!!! får det på torsdag , HOPPAS JAG! sen stan med malin på lördag TROR JAG!, hihih palla läsa allt dethär? man fattar ändå inget av det jag skriver:) tagga skola imorn:) näj, men puss å kram kex chokolad:* sooovsöööt(L)

LAN

hääj=)
just nu så sitter man här och,,lanar´´ bloggen, apberget, film, musik, och massa skit spel på UG:s
NÄÄmen nice kväll:) nhaha klockan är typ fem på morgongen, men det typ folk som går runt och danser ,,fågel-dans´´ haha typ överspidad :S :S  typ jag me:DD'jääämen ska äta godiiis nu:D SITTER med jessica, alexandra, jens maria, rickey jonte och massa massa barn tillll:D OJOJOJO hahha måste erkänna att jag ÄR trött!"""" jaaap men såäre:D fågel FÅGEL FÅGELL:s:s::s:s::s:s:
<33333333333

jaadu, och såhär tjock känner jag mej just nu, har ätit typ såhääääääääääääääääääääääääääääääär mkt!!!S::S:S::S



just den här låten lyssnar VI på nu:]
pusshej skriver seeenL:*:*:*.

sjuuuk


hääjjjssssvveejjs:D

Sorry för dålig uppdatering...:/
är sjuk, och får inte göra nåt typ. inte  ens sitta vid datorn jao.... ingen tv,,, ingenting. SOVA får man, men eehhh det vill jag intee. ajaaomen såååäre. i måndags så har man varit med sebbe å jonte ,åå lekt lite:) hehe nääjmen sen på tisdag fotbollsträning, sen onsdag gick jag till skogen, för att det skulle va nå skol-skidtävling hehe jag å maria fick va parkeringsvakter :] haha bara kuuul:D Sen efter halva dagen börja jag må illa, ont i halsen, huve och allt sånt skit. så jag gick hem. sov och sov och sov hela dagen och kvällen, nu äre torsdag har inget å göra, tjuvsitter lite vid datorn:} en bajs kommer bli busted:ss- imorn så måste jag gå till skolan även om jag är sjuk! för att i helgen så blire lan på ug. typ film, dator och massa skit:9 aaajaap, men ska kolla om det finns några bilder jag kan lägga ut nu. sen blire såva igen:( ring mej ! har slut på gratis sms:(:(:(


ÄLSKAR låten<3333333333
skööönlåt


maria/



haha vafann:@ @ ,,parkeringsvakt, jaoow

:*

prisutdelning efter skidtävling.



:*

ÅÅÅHHH, INTE IGEN!

SKOLA IMORN!!!! ÅHHHH:(:(:(:(:(:(:(:((::(:( SNÄLLA nån, kan ingen smitta mej, eller nåt(A) mår ba dåligt, åh SKOLA FYFAn(:(:( HATA SKOLA HATA SKOLA HATA SKOLA HATA SKOLA HATA SKOLA HATA SKOLA HATA SKOLA HATA SKOLA HATA SKOLA HATA SKOLA HATA SKOLA HATA SKOLA......:((((
nee, men ska gåå å cuuuta mej nu.  ehhehehe är ensam hemma nu. "råka" missa kyrkan idag:( :D Men men ska deppa nu,,, ochh skola imorn!:(:(:(:(:(:((:(:(

14 mars

ajao, nu ska jag till Kyrkan igen. kändes drygt, men jag måste. har bara 5 gånger kvar men jaa(A) sen är konfan slut.... ehhe ska äta frukost först också. aajapp sen ska jag nog träna fotboll:D hoppas att det är nån träning, har inte tränat på hela lovet så..:] näämen sååärdet, ska dra nu, pusshej

heejjj

har nyss vaknat. igår så var jag mes massa folk. först så ringde Leo, Rickey å Jessica till mej och fråga om dom kunde va med mej och jaa, sen kom Maria å Malin. sen så kom Jonte Sebbe å Alex, och sen gick vi möta Rasmus:) hehe det var ganska många,,(A) men änd¨å kul. bilder från igår kommer senare, dom finns på Marias datorn nu, så.. men jag han iaf suttit och kollat på lite bilder från Jäckvik nu., jag har bara mobil-kamera bilder. och då är det inte så bra kvalitet på dom, men det får duga så. ska be andra från lägret skicka deras bilder, för det fanns typ 1000 st som fota hela tiden(A) men jag har alf några. aa bilderna får tala för sej själva:]


SAKNAR SJUKT ! redan: ] (L)(L)(L)

--


vi pallar inte gåå ut så, ,,tar lite ego picccs istället. ehehe nee men ska ut nuu(tror jag) .**

13 mars

nu väntar man tills Maria fixxar sej färdigt=) sen går vi hem till mej, jag ska byta om och allt, sen så kankse va med jonte ´å alex,  eller nee, ska nog va med malin :] eller.-...ingen aning. men såäree, hejdÅ:**:*:*

hahha gaaleeen tjeje:]V
låten passar till min dag, hahahha cepee:] nee men emily visa mej den nyss hahahhaha


haha imorse, frukost-goodis å chips och ahhaha urhhhS:]

nu hitta jaG(A)

NU HITTA JAG"!!! hhaha vart inte nöjd med bilden:S:S ´hahha typ facce på båda... men ajaa, ska mejla dom och be skicka alla andra bilder till mej. haha och så fick jag nyss veta att Gile,(min sysster) var också med i tidningen under den här sportlovet, haha samma, med snowboard alltså(A)

http://www.pitea-tidningen.se/arjeplog/artikel.aspx?ArticleId=5233463

 

haha ajaa:*


//

nyss vaknat. maria ligger och sover fortfarande:] vi somna ganska sent igår så...

men alf, just nu så sitter jag här vid marias datorn och försöker hitta en sida/tidning som jag och Stefan skulle vara med på, sen Jäckvik. men tyvär,,, hittar ingenting,,;/ ska försöka hitta det tills ikväll, men ajaa, ska väcka maria nu. sen äta:] sen uut, och leka med kamera (A) pusshej:*

(L)(L)(L)



åhh hoppas den kommer ut snart!!
kollar typ varje dag om de har släppt ut den, inte än...., men snart, hoppas jag!!!<333


:*:*:*


sceary moveee

bbbrrrrr:SS

ser på en världs läskigaste film just nu, men Jonte å Maria.! Alex for hem typ 11, sen bytte vi film och jaaadu....

hehe jag vågaaar inte se den ens:SS! ajaa, ska sova hos maria ikväll, blir nog nice;) måste följa med jonte hem en bit, för att han är lite för rädd å gå själv efter den här filmen! hehe men baajs, pusshej


only you

 


bild booommmmb:]

nu har vi tagit typ 1000000000000 bilder.::]]
hehe kommer lägga ut typ hälften, dryggt med många bilder?? haha ajaa, men hääär kommer dom
r vaa? :] ajaaa nu ska maria äta, sen drar vi hem till mej och så ska jag äta TACOOOSS <333333 Göööttt. men ug och massa folk sen, puisshej:*

sommarday

heeaaaallloooo folket!!

just nu så sitter man hemma hos maria, och väntar tills maria ska fixa sehj klart:Å sen så ska vi gå ut och fota fota fbara fota i det fina " sommar vädret" hehee.... men japppå. min älskling<33 nu ska vi ut. sen ikväll blir det UG, och träffa massa folk. sakar typ ingen men aja:] Heehe skämta baa,men nu blire braa, bilderna kommer ikväll- intatt, eller imorn. ha en bra fredags kväll hörni;) pusshej

 

 


Vanilla Twilight


äntligen---hemma,,,

åhh bjurholm bjurholm..... saknar INGEN och inget från bjurholm, bara maria å sandra :]
aja a men allafal. har haft det BÄST där i Jäckvik. saknar redan! !!! <33
HEHE har 100000 miljarder bilder från lägret, men just nu sitter jag inte vid min datorn, och då kan jag inte ladda upp nå bild här. ska nog göra det imorn, om jag orkar! måste packa ut allting, sen städa mmm.. allt kändes bara drygt nu:(( städa, och allt det där. jag har ju lov! LOV! LOV! äntligen lov!                 .....som är redan slut!.....  såäre- men jag har fortfarande har haft det BÄSTa sportlov 2010! hehe. men säääääpppzaambalia. saknar min mongoLina. men moa. haha alltså inget liv... haha sissta natten fick man göra vad man ville, och vara uppe hur länge man ville. så klart att emma å hennes sötnoossar ska va upppe HELA natten,eller aa vi sov aldrig. bara såg på massa bajs filmer. sen så skulle vi åka buss i ungefär 6 timmar!!! ++ att jag siv typ aldrig i bussen:S:S:Ssen när jag koom hem ungefär 16.30 då ducha jag på dirr, sen ut å snacka lite med maria om LIVET! : ] Amen sen klara jag inte av det längre, så jag for hem. alltså jag har varit vaken SNART i 24 timmar! klaraar inte av det längre, ser inte ens vad ja skriver, mmåste värkligen sova nu. så ha en bra tirdsdags kväll och sooov gååt;**

jäckvik

hääj:)
äntligen så har jag skapay  en ny egen blogg" heheeh jag ska fixa ny design när jag kommer hem (A) jag kommer nog att uppdatera här oftare än vad jag gjorde på  förra bloggen, aja vi ser väll:) men nu ska jag allafall skynda mej byta om, äta frukost och sen så  blir det JÄCKvIK! tagga! :D Haha åka buss i minst 5-6 timmar är väll inte så trevligt:/ ajjaop så äre, kommer hem på torsdag:] skönt, man slipper bjurholm!!! härligt. men aöflmflkwejfn såååäärrreee att ni måste smsa mej! 0768157324:*
och ha en skön sport lov allihopa!(L)
puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0